Meniu

Meniu

Ne mândrim să spunem că restaurantul nostru se bucură de rețetele, îndemânarea și experiența unuia dintre cei mai buni bucătari pe care îi are țara noastră.

Îndrăgostit de meseria lui, Chef Bogdan Piele pune un strop de dragoste în fiecare farfurie.

A lucrat în Germania, Elveția, în cele mai bune restaurante din București dar și în hoteluri de 4-5 *.

Are o experiență de 25 ani în bucătărie iar de 8 ani întâmpină clienții restaurantului Aqua Garden Militari Residence cu gusturi și tendințe noi.

Chef Bogdan Piele are o abordare creativă a gătitului, este un bucătar complet, talentat și foarte serios din activitatea pe care o desfasoară.

Ingredientele de baza ale propriului succes profesional sunt : pasiunea, spiritual organizatoric și ambiția.

Lângă el se află colegul Chef Constantin Ghimpu. Stilul său este fine diningul, îi place să se inspire constant din diferite bucătării, cărți de specialitate, publicații gastronomice, grupuri online. Autodidact, participant împătimit la târgurile de gastronomie, un simpatizant dedicat al marilor bucătari, Chef Constantin Ghimpu nu ratează nici o ocazie pentru a-și perfecționa arta gătitului și pentru a experimenta gusturi noi, deosebite. 

 

Meniul  restaurantului Aqua Garden Militari Residence este creația celor doi. Vă invităm să descoperiți preparate deosebite ce se regăsesc în acest meniu: